Koncerti

MY BABY (Amsterdan, NL) + Texas Flod (Beograd, RS)
Centar za kulturu "Božidarac"
http://www.tajanstvenivoz.net/wp-content/uploads/2014/11/10813912_10152556532354331_1267992001_o2.jpg

Vračar Rocks festival će u petak, 28. novembra, ugostiti holandsku blues atrakciju MY BABY, eksplozivni trio koji će se tom prilikom prvi put predstaviti beogradskoj publici!
http://www.mybabywashere.com/

Bend su pre samo dve godine osnovali Joost van Dyck, Cato van Dyck i Daniel ‘Da Freez’ Johnston, a vrtoglav svetski uspeh ih je ,,zadesio” odmah po objavljivanju albuma “Loves Voodoo!” 2013. godine.

My Baby koketiraju sa blues-om, folkom i fankom, stvarajući hipnotički zvuk koji je opčinio planetu! Zahvaljujuću energiji čistog rokenrola koju šalju sa scene, za samo godinu dana, promotivna turneja “My Baby Loves Voodoo!” je prevazišla evropske granice, te je ovaj amsterdamski trio nastupao širom Azije, Novog Zelanda, Australije…

Bluzeri širom sveta koji su imali sreće da vide nastup grupe My Baby, kako sami kažu, otkrili su beskonačnost univerzuma… Da isti osećaj doživi i beogradska publika, pored sve popularnijeg My Baby fenomena, pobrinuće se i Texas Flood, autentična beogradska blues atrakcija, bend koji će u Božidarcu 28. novembra proslaviti i prvu deceniju rada! Na koncertu na Vračar Rocks festival dokazaće zašto nose titulu najboljeg regionalnog power-rock-blues benda, i zašto frontmen Texas Flood-a, Nenad Zlatanović, važi za ,,balkanskog Stevie Ray Vaughana”.

Zagrevanje uz Bečejski blues band Fingerbang

 

Share

No comments yet